Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Finland, het land van de duizend meren

Welkom in Finland. Ook wel bekend als `het land van de duizend meren´.
Vier met NOVASOL vakantie in een vakantiehuis in Finland!
In deze video krijgt u alvast een kleine impressie van het prachtige Finland. NOVASOL gaat hard aan de slag om hier in 2016 het aanbod in vakantiehuizen te vergroten en uit te breiden naar ongeveer 100 vakantiehuizen. Finland is een land waar de natuur in ieder seizoen prachtig is. Met haar vele meren beschikken de meeste vakantiehuizen al snel over een privé strand, is er meestal een bootje aanwezig om pleziertochtjes mee te maken of heerlijk rustig mee te gaan vissen. Daarnaast beschikt een vakantiehuis in Finland eigenlijk bijna altijd over een sauna. Heerlijk voor ieder seizoen, maar vooral in de winter na een stevige langlauftocht goed voor de ontspanning en voor de spieren.
NOVASOL gaat zich in eerste instantie richten op de regio rondom de stad Mikkeli. Mikkeli is de toegangspoort tot het Finse merengebied en daardoor van belang als toeristisch centrum. In de stad zelf is de Naisvuori heuvel met daarop een uitkijktoren zeker bezienswaardig. De domkerk en de houten kerk zijn ook een bezoekje waard.
Wanneer u een bezoek brengt aan Finland in de maanden september tot april, heeft u kans om één van de meest bijzondere natuurverschijnselen op aarde te zien, namelijk de Aurora Borealis. Beter bekend als het Northern Ligtht. Hoe meer naar het noorden, hoe groter de kans op deze verschijning.
Bent u na het bekijken van deze video enthousiast geworden over Finland? Bekijk dan ons aanbod en houdt de website in de gaten voor de uitbreiding van onze vakantiehuizen in 2016.
Naast het nu nog kleine aanbod aan vakantiehuizen in Finland heeft NOVASOL nog veel meer te bieden.
Bekijk meer video’s van andere landen op onze website. Zoek in het overige aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen. In totaal heeft NOVASOL ruim 40.000 vakantiehuizen in 29 landen in Europa.