Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Kroatië aan de Makarska Riviera

Welkom in Kroatië! Makarska en Brela, twee steden in de provincie Split-Dalmatië, gelegen aan de kust recht onder het imposante Biokovo gebergte. NOVASOL biedt in beide steden prachtige vakantiehuizen aan. Na het bekijken van deze video heeft u een kleine impressie van beide steden.
Makarska, een toeristische trekpleister met een prachtige baai in de vorm van een hoefijzer. De stad staat bekend om zijn met palmbomen omringde boulevard, waar trendy café’s, barretjes en boetiekjes uitkijken over de haven. Eén van de populairste bezienswaardigheden in de stad, is het Franciscaanse klooster. In de kelder van dit klooster bevindt zich het schelpenmuseum. Deze behoort tot één van de mooiste en best uitgeruste schelpenmusea ter wereld en is dus zeker een bezoek waard.
Makarska is het centrum van de Makarska Riviera, een van de meest populaire bestemmingen in Kroatië. De Riviera loopt van Brela tot aan Gradac en is ongeveer 60 kilometer lang. Wanneer u een vakantiehuis aan de Riviera boekt, zijn alle plekjes dus makkelijk te bezoeken.
De Makarska Riviera is niet voor niets een toeristische trekpleister. Het bestaat uit talloze zand- en kiezelstranden, prachtige pijnboombossen en romantische en rustige baaien.
Naast Makarska is Brela in de afgelopen jaren een enorm populaire bestemming geworden. Dit is voornamelijk te danken aan de aantrekkelijke natuurlijke omgeving. Wederom prachtige kiezel- en strandzanden, voldoende horecagelegenheden en vele andere moderne toeristische voorzieningen. Het mooiste strand van Brela is het Punta Rata strand. Dit strand heeft al 8 jaar lang de blauwe vlag uithangen. De blauwe vlag is een internationaal milieu-merk dat jaarlijks wordt toegekend en staat voor onder andere een schoon strand en uitstekende kwaliteit van het zwemwater. De meeste vakantiehuizen van NOVASOL in Makarska en Brela hebben een prachtig panoramisch uitzicht over de zee en de Dalmatische eilanden voor de kust.
Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren, is het NOVASOL aanbod in Kroatië tegenwoordig zeer uitgebreid en divers te noemen. Deze vakantiehuizen staan niet alleen in de Makarska Riviera, maar liggen verspreid door het hele land.
Enthousiast geworden? Of juist nieuwsgierig naar wat NOVASOL nog meer te bieden heeft? Bekijk meer video’s, zoek in het overige aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen. In totaal heeft NOVASOL ruim 40.000 vakantiehuizen in 29 landen in Europa.