Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

NOVASOL steunt liefdadigheidsproject Albanië

NOVASOL Vakantiehuizen steunt de Duitse organisatie CHW (Christlicher Hilfsverein Wismar) met diverse projecten in Albanië. Terwijl de kustregio steeds meer toerisme aantrekt, heerst er in de bergdorpen nog steeds hevige armoede.  De focus van de projecten ligt op kinderen en educatie.
Door het bekijken van deze video krijgt u een beter beeld bij onze liefdadigheidsprojecten en ziet u wat er met de donaties gedaan wordt. Op onze website kunt u meer video’s bekijken over Albanië of over andere projecten die wij steunen.
Uiteraard heeft NOVASOL ook vakantiehuizen in Albanië en dat is niet voor niets.
Albanië ligt tussen Kroatië en Griekenland en wordt door steeds meer toeristen ontdekt. Het is een land met een indrukwekkende geschiedenis, prachtige landschappen en heerlijke stranden aan de Middellandse Zee. Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren, is het NOVASOL aanbod in Albanië tegenwoordig zeer uitgebreid en divers te noemen. U vindt altijd wel een vakantiehuis of appartement die het beste aansluit op al uw vakantiewensen. Veel keuze heeft u bijvoorbeeld in de steden Durrës, Saranda of Progradec. Iedere stad heeft zo zijn geschiedenis en bezienswaardigheden. De prachtige kust van Albanië biedt vele sportieve activiteiten. Zo kunt u zelf gaan zeilen, waterskiën of wellicht genieten van het prachtige uitzicht terwijl u aan het parasailen bent. Daarnaast zijn er vele duikplaatsen gelegen langs de kust.
De keuken van Albanië wordt beïnvloedt door de Balkan. Het is eenvoudig, maar zeer smakelijk gehouden. In restaurants langs de kust vindt u tal van Albanese gerechten. Kortom, er is genoeg te doen en genoeg om van te genieten in Albanië en uw ideale vakantie begint dan natuurlijk in een vakantiehuis van NOVASOL.
Enthousiast geworden? Of juist nieuwsgierig naar wat NOVASOL nog meer te bieden heeft? Bekijk meer video’s over Albanië of zoek in het overige aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen. In totaal heeft NOVASOL ruim 40.000 vakantiehuizen in 29 landen in Europa.