Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantie in Italië

Welkom in Italië.
Vier met NOVASOL vakantie in een vakantiehuis in Italië!

In deze video ziet u in vogelvlucht een overzicht van onze vakantiehuizen die u in Italië kunt huren. Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren is het NOVASOL aanbod in Italië tegenwoordig zeer divers en uitgebreid te noemen. U hebt op onze website de keus uit de meest uiteenlopende vakantiehuizen en appartementen in Italië, en dat ziet u terug in deze video. Iedere vakantiewoning is exclusief en uniek, en u vindt altijd wel een accommodatie die het beste aansluit op al uw vakantie wensen. U huurt uw favoriete NOVASOL vakantiehuis in Italië direct van de huiseigenaar. Alle accommodaties zijn daardoor authentiek ingericht en voelt u zich er direct thuis.

Zoals u in deze video zult zien is het NOVASOL aanbod van vakantiehuizen en appartementen in Italië vertegenwoordigd in alle regio’s. Van een gemoedelijk landhuis in Toscane, tot een luxueuze villa met privé zwembad op Sicilië of een interessante stedentrip in Rome. De keus is aan u!

Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie met kleine kinderen, huisdieren de hele familie en / of vrienden is Italië de vakantiebestemming voor u! Het bijzondere aanbod van NOVASOL Vakantiehuizen in Italië zorgt ervoor dat u op een unieke manier kunt verblijven in deze schitterende bestemming. Zoals u in deze video ziet hebben wij particuliere vakantiehuizen, authentiek en gemoedelijk waardoor u vakantie viert als een local. Leuke vakantiehuisjes midden in de bergen of aan zee, natuurlijk met een adembenemend mooi uitzicht! Of comfortabele vakantiewoningen en appartementen in pittoreske Italiaanse plaatsjes en steden. En een tip wanneer u op zoek bent naar een groepsaccommodatie: in Italië vindt u diverse unieke grote landhuizen, geschikt voor grote groepen en gelegen op bijzondere locaties.

Zit u na het bekijken van deze video boordevol enthousiasme en inspiratie? Zoek en boek dan direct uw favoriete vakantiehuis in Italië. Bij NOVASOL huurt u een vakantiehuis in Italië zonder boekingskosten te hoeven betalen en met de Beste Prijs Garantie.

Naast Italië heeft NOVASOL meer dan 33.000 unieke vakantiehuizen in 26 andere Europese vakantiebestemmingen.