Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantie in Kroatië

Welkom in Kroatië.
Vier met NOVASOL vakantie in een vakantiehuis in Kroatië!

In deze video ziet u in vogelvlucht wat Kroatië u zoal te bieden heeft tijdens uw vakantie in één van onze accommodaties. Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren is het NOVASOL aanbod in Kroatië tegenwoordig zeer divers en uitgebreid te noemen. U heeft op onze website de keus uit de meest uiteenlopende vakantiehuizen en appartementen in Kroatië, en dat ziet u terug in deze video. Iedere vakantiewoning is exclusief en uniek, en u vindt altijd wel een accommodatie die het beste aansluit op al uw vakantie wensen. U huurt uw favoriete NOVASOL vakantiehuis in Kroatië direct van de huiseigenaar. Alle accommodaties zijn daardoor authentiek ingericht en voelt u zich er direct thuis.

Het NOVASOL aanbod van vakantiehuizen en appartementen in Kroatië vertegenwoordigd is in alle regio’s. Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie met kleine kinderen, huisdieren de hele familie en / of vrienden is Kroatië de vakantiebestemming voor u! Het bijzondere aanbod van NOVASOL Vakantiehuizen in Kroatië zorgt ervoor dat u op een unieke manier kunt verblijven in deze schitterende bestemming. Onze particuliere vakantiehuizen zijn exclusief, authentiek en gemoedelijk waardoor u vakantie viert als een local.

Voor een zonvakantie in Kroatië bent u bij NOVASOL aan het juiste (vakantie)adres. Deze bestemming is rijk aan zon, zee, strand, cultuur en geschiedenis. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een vakantiehuis of appartement in Kroatië te huren, zodat u in alle vrijheid alle ins en outs van het land kunt ontdekken.

Extra leuk: Al onze vakantiehuizen, villa’s en appartementen in Kroatië worden aangeboden met een all inclusieve huurprijs. Zo betaalt u slechts één vaste prijs voor het gehele verblijf.

Zit u na het bekijken van deze video boordevol enthousiasme en inspiratie? Zoek en boek dan direct uw favoriete vakantiehuis in Kroatië. Bij NOVASOL huurt u een vakantiehuis in Kroatië zonder boekingskosten te hoeven betalen en met de Beste Prijs Garantie.

Naast Kroatië heeft NOVASOL meer dan 33.000 unieke vakantiehuizen in 26 andere Europese vakantiebestemmingen. Bekijk meer video’s, zoek in het aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen.