Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantie in Noorwegen

Welkom in Noorwegen.
Vier met NOVASOL vakantie in een vakantiehuis in Noorwegen!

In deze video ziet u in vogelvlucht wat Noorwegen u zoal te bieden heeft tijdens uw vakantie in één van onze accommodaties. Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren is het NOVASOL aanbod in Noorwegen tegenwoordig zeer divers en uitgebreid te noemen. U heeft op onze website de keus uit de meest uiteenlopende vakantiehuizen en appartementen in Noorwegen, en zoals u ziet in deze video is dat zeker de moeite waard. Iedere vakantiewoning is exclusief en uniek, en u vindt altijd wel een accommodatie die het beste aansluit op al uw vakantie wensen. U huurt uw favoriete NOVASOL vakantiehuis in Noorwegen direct van de huiseigenaar. Alle accommodaties zijn daardoor authentiek ingericht en voelt u zich er direct thuis.

Het NOVASOL aanbod van vakantiehuizen en appartementen in Noorwegen vertegenwoordigd is in alle regio’s. Van een gemoedelijk vakantiehuis in de Rogaland of Trøndelag tot een interessante stedentrip in Oslo. De keus is aan u! Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie met kleine kinderen, huisdieren de hele familie en / of vrienden is Noorwegen de vakantiebestemming voor u! Het bijzondere aanbod van NOVASOL Vakantiehuizen in Noorwegen zorgt ervoor dat u op een unieke manier kunt verblijven in deze schitterende bestemming. Onze particuliere vakantiehuizen zijn exclusief, authentiek en gemoedelijk waardoor u vakantie viert als een local.

Voor een vakantie in Noorwegen bent u zowel in de winter als in de zomer bij NOVASOL aan het juiste (vakantie)adres. Deze bestemming is rijk aan een prachtige natuur, interessante steden, cultuur en geschiedenis en uitdagende skigebieden. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een vakantiehuis of appartement in Noorwegen te huren, zodat u in alle vrijheid alle ins en outs van het land kunt ontdekken. Boek bijvoorbeeld een actieve vakantie in de zomer of ga met de hele familie op wintersport in Noorwegen in de wintermaanden.

Zit u na het bekijken van deze video boordevol enthousiasme en inspiratie? Zoek en boek dan direct uw favoriete vakantiehuis in Noorwegen. Bij NOVASOL huurt u een vakantiehuis in Noorwegen zonder boekingskosten te hoeven betalen en met de Beste Prijs Garantie.

Naast Noorwegen heeft NOVASOL meer dan 33.000 unieke vakantiehuizen in 26 andere Europese vakantiebestemmingen. Bekijk meer video’s, zoek in het aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen.