Novasol

Bel ons op 03 322 04 04
ma-vr 9.00-17.30
za 10.00–14.00

Vakantie in Portugal

Welkom in Portugal.
Vier met NOVASOL vakantie in een vakantiehuis in Portugal!

In deze video ziet u in vogelvlucht wat Portugal u zoal te bieden heeft tijdens uw vakantie in één van onze accommodaties. Doordat wij al sinds 1968 specialist zijn op het gebied van vakantiehuizen verhuren is het NOVASOL aanbod in Portugal tegenwoordig zeer divers en uitgebreid te noemen. U heeft op onze website de keus uit de meest uiteenlopende vakantiehuizen en appartementen in Portugal, en zoals u ziet in deze video is dat zeker de moeite waard. Iedere vakantiewoning is exclusief en uniek, en u vindt altijd wel een accommodatie die het beste aansluit op al uw vakantie wensen. U huurt uw favoriete NOVASOL vakantiehuis in Portugal direct van de huiseigenaar. Alle accommodaties zijn daardoor authentiek ingericht en voelt u zich er direct thuis.

Wanneer u op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie met kleine kinderen, huisdieren de hele familie en / of vrienden is Portugal de vakantiebestemming voor u! Het bijzondere aanbod van NOVASOL Vakantiehuizen in Portugal zorgt ervoor dat u op een unieke manier kunt verblijven in deze schitterende bestemming. Onze particuliere vakantiehuizen zijn exclusief, authentiek en gemoedelijk waardoor u vakantie viert als een local.

Voor een zonvakantie in Portugal bent u bij NOVASOL aan het juiste (vakantie)adres. Deze bestemming is rijk aan zon, zee, strand, cultuur en geschiedenis. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een vakantiehuis of appartement Portugal te huren, zodat u in alle vrijheid alle ins en outs van het land kunt ontdekken.

Tip: Portugal beschikt over hele mooie en uitdagende golfbanen. Maak van uw vakantie een golfvakantie en huur een appartement op de golfbaan!

Zit u na het bekijken van deze video boordevol enthousiasme en inspiratie? Zoek en boek dan direct uw favoriete vakantiehuis in Portugal. Bij NOVASOL huurt u een vakantiehuis in Portugal zonder boekingskosten te hoeven betalen en met de Beste Prijs Garantie.

Naast Portugal heeft NOVASOL meer dan 33.000 unieke vakantiehuizen in 26 andere Europese vakantiebestemmingen. Bekijk meer video’s, zoek in het aanbod en vind de perfecte accommodatie voor uw volgende vakantie met NOVASOL Vakantiehuizen.